Mitt livs historia 2008-06-11Berätta om ditt liv – jag hjälper dig att skriva!

Detta är ren och skär reklam!
 

  
 
 
Mitt Livs Historia
 
Berätta om ditt liv – jag hjälper dig att skriva!
 
 
 
Jag heter Karin Askberger, är skribent och arbetar bland annat som levnadstecknare. Jag vänder mig till personer som vill att efterlevande ska kunna ta del av deras levnadshistoria. 
 
 
Vad innebär berättande? Alla människor bär på en berättelseskatt. Min uppgift är att fästa dina minnen på papper. Det är både skönt och jobbigt när minnen får liv, men att göra en summering är i det hela väldigt tillfredsställande. Frågor väcks. Du kanske blir sugen att börja forska om din släkt? Eller fatta pennan och börja skriva själv? Jag får allt fler frågor om att ge textstöd till redan skrivna levnadsberättelser. 
 
Hur går det praktiskt till? Vi träffas cirka fyra gånger och pratar. Har du förberett dig med lite stolpar är det bra. Av berättelserna skapar jag en text som ska kännas spännande att läsa. Texten är till för dig och din krets, jag har tystnadsplikt. Vill du göra en bok kan jag sätta ihop texten med bilder. I dag finns det möjligheter att lätt trycka upp 30 böcker för bara några tusenlappar.
 
Vad kostar Mitt Livs Historia? Det är förstås svårt att ange ett exakt pris men det brukar ta mellan 30 och 40 arbetstimmar att ta fram ett korrekt manus. Därefter är steget som sagt inte långt till att göra en liten bok.
 
Förr levde berättelserna ett eget liv. Man satt i skymningen och berättade samma historia om och om så att de präntades in i mannaminnet. Man skrev brev. Den tiden är förbi. Mitt Livs Historia är ett alternativ som håller berättelserna vid liv. Kontakta mig gärna om du har frågor.
 
 
frilansskribent
KARIN ASKBERGER
 
 
 
 
ORD-EXPRESS ▫ Södra Hamngatan 25 ▫ 452 30 Strömstad ▫ tel 0526 15911 ▫ mob 070 3677 902 karin.askberger@telia.comwww.askberger.se 
<<< Tillbaka till rubrikerna

 

aktuellt Mitt livs historia reportage Skrivaretjänster